julhelg och sånt

gjort så mycket sen sist jag skrev, några dagar innan jul var jag i stenungsund igen, jag och dennis åkte för att hälsa på familjen i söndags. jag dennis, mamma,pappa och hanna spelade monopol i 4 timmar, och dennis vann, och hanna förlorade.
senare på natten när mamma och pappa inte orkade  vara uppe mera, så ville hanna ha revanch,men hon förlorade igen. trots att hon hade3 hus på centrum. men där gick aldrig nån.hehe
dennis vann igen.

firade jul i göteborg hos min farbror, hela släkten var samlad men det var inte riktigt som vanligt,
har nog tappat känslan för jul men jag fick väldigt fina och bra saker.
jag och dennis fick av mamma pappa och hanna present kort på ikea.å lite småsaker till vårat hem, blandannat fina kaffemuggar
av annika fick jag en kjol, på paketet stod det här får du för att du är så jäkla kool, det är en alldeles underbar ... ..
hehe
vi äter gröt som nog alla gör på kvällen, och det är tävling om mandeln., pappas syskon är så tävlingsinriktade mellan varandra,och det är en himla stor grej det där. man får inte berätta om man får den utan alla skall plågas såna fall å äta mer å mer tills den tar slut. undertiden sitter alla och gissar och anklagar alla som är lite tysta för att ha den. precis vid första tuggan så  gjorde dennis en konstig min å han viska till mig att han trodde han kanske kunde svalt den.men han va inte säker. sen var det ingen som fick mandeln efter alt var slut, dennis trodde han sabbat hela tävlingen och det var flera som sa, men jag tror jag kan ha svalt den jag med.. hah,
han fick paketet iaf.

synd bara att jag och annika var tvungna och bli ovänner precis innan vi skulleåka hem.men det går ju snabbt över.
vi ficklåna pappas/annikas bil eftersom vi tänkt åka på annandagen till småland.
men på juldagen så var det så himla tråkigt.så på eftermiddagen åkte vi dit då istället,.
fick julmat och alkohol hos monica och toni,
sedan gick vi ut i nässjö. jag tycker det ärkul faktiskt med småstäderoch småstäledär det verkarsom alla känner alla.
hade skitkul faktiskt. och var på sånt jättebra humör.
men självklart kan det inte hålla i sig en hel natt så dennis hade rätt så svårt att få me mig till hans syster där vi skulle sova.jag tyckte det var en bra ide att sitta utanför nässjös tågstation och förfrysa tårna. men va bra me mig igen nästa dag.

nu är det meningen jag ska packa och städa. det går otroligt trögt.

en jätteglad nyhet fick jag då jag kollade min hotmail, utskick från queens of the stoneage mailinglist.  att spinnerettes ep var ute. jag har glömt kolla på ett tag om det finns nån musik på hemsidan. har vart så nyfiken (brody dalles nya band)
skitbra!! de låtar som finns på myspace iaf :D
så nu lyssnar jag om och om igen på dem.

http://www.myspace.com/spinnerettemusic




hejhej

jag har noll julkänsla..
det känns inte som jul.
igår när jag var i stenungsund så var  det nästan vårväder. helt fel känns det som.

är så himla trött inte varit såhär trött sen efter gymnasiet. eller jag är inte exakt lika trött som då. då sov jag ungefär dygnet runt i ett halvår.
jag vet varför jag blir såhär. jag har mkt i mitt huvud och mkt runtmig. och jag måste ta det lugnt. inte vara som förr å köra på i 170 som terapi tanten sa. utan måste tvinga mig å varva ner mig, känna efter å det är tydligen mkt mera tröttsamt för mig.
har inte mått så bra det sista men det känns som det kanske vart lite bättre de sista dagarna nu.
tagit itu  å  iaf  PÅBÖRJAT  flyttgrejer nu,packat  lite                
f an   mellanslagstangenten har   flippatuthelt

tror kanske jag fick ordning på den, den sluta liksom inte göra mellanslag utan bara fortsatte av sig själv tills man tryckte nånannansstans

imorgon kanske jag ska byta hårfärg. jag vet inte fall jag vågar riktigt å bleka håret just som det börjar friskna till

här är anna när hon tvättar

härär jag när jag hjälper till


nu skall jag försöka hitta kläder.
nått slags julkalas hos nadia.
alla tjejerna kommer. jag vill gärna dit.
men inte alls på åka iväg humör som jag just sa till anna.




bättre idag

kommer väll att vara såhärupp och ner tills efter nyår. jag vet att det är extra jobbigt några månader innan jul och sen så blir det enklare på våren.
julen är så dubbel.
både rolig och det värsta man kan utsättas för. men även mysig. och alla barnen. att ge bort presenter till dem man gillar och att de blir glada osv.


hahahaha dennis spelar nått onlinespel. hans nick är sO (en liten spermie.. ) så brukar han ibland lägga till stoned eller eller drunk osv. om han nu är det.
så va det nu idag en som snott hans nick,
zo.stoned. så dennis blev skitförbannad. sa fan han har snott det av mig. jag slår vad om att han inte ens är stenad. fan va jag ska spöa han nu.sedan hahhaha han e rädd för mig! han bara springer iväg.

jag tycker det var sött för jag brukar känna sådant hat emot it-folk som härmas.
och nu sa han samma sak. han sa åh sånt hat.
hahaha


härom dagen så julpynta jag lite. lite adventsljustakar. en i köket å en i vardagsrummet. och ljusslingor som iofs hänger däråret runt men ser till at ha dem tända nu.
och lite glitter häråvar. men väldigt bögigt i rosa å lila nyanser. skulle vi inte flytta under denna tiden så skulle jag vilja ha en svart, vit eller rosa julgran. men det kommer ju fler jular.
mer saker än så pallar jag inte. tror jag inte många i minålder gör heller. vemfan tycker det är fint egentligen med julgardiner med tomtar. stora blinkande fula plastgrejer i fönster och tomtar överallt,.
rött och grönt är inte fint ihop.ens.
bättre med finare färgare om man måste pynta.

igår köpte jag mängder av saker i olika internetaffärer. hittade fina saker på ellos. inreda.com och kitsh.se.
lite smågrejer bara.
det fanns ett överkast till sängen som både jag och dennis gillade, med lila/rosa/rött aktiga färger. sånt vill jag ha!
ska väll vänta å köpa innan vi vet vilken säng vi skall ha där.
så roligt det skall bli att inreda nytt hem!


jag vill ha lite mer foton på denna blogg.
det ser så tråkigt ut med bara text.



.....

allt jag önskar just nu... en mp3 spelare, med mina lurar i., för att överrösta allt som skriker i mig, och alla jävla ljud här. jag lyssnar med lurar på datorn, men volymen är på tok för låg, det går inte att höja mer jag har testat allt.. jag hör fortfarande alla andra ljud. jag vill försvinna härifrån jag vill inte vara här. jag vill inte känna mig såhär
jag vill lägga mig i sängen. men alla ljud. jag kommer börja skrika så det hörs istället. jag måste sansa mig.
kanske kunde gå ut och gå.
eller ta en dusch kanske,
jag håller på att sprängas. och det finns vassa saker i badrummet och det finns berg utomhus. jag kan inte göra något. jag måste bara vänta. och jag står inte ut. att vänta är liksom otänkbart.


jag vill gåoch ta en cigg, mendå måste jag lämna stolen och jag kommer höra ljuden. och då ökas sprängkänslorna. jag vill skriva tystare. jag klarar inte de ljuden heller.
jag måste ha högmusik för att stå ut. så brukar det oftast vara om jag blir såhär. men ibland vill jag ha det helt tyst också. även om det lätt kan bli obehagligt.
men oregelbundna ljud gör så det kaosar ännu värre.
jag gör mitt allra bästaför att försöka hålla ihop mig jag kan inte bli distraherad av såntsom stör. jag hittar inget sätt.
jag vill inte gråta.


stackars er. hade det inte vart för att jag måste sitta fast på den här stolen  så skulle jag skriva nånannanstans. hm notepad finns. har ni tur så tar jag bort det.

jävla nena

sa dennis förut, du varken lägger upp på bilddagboken eller bloggen.
så nu tänkte jag göra det.
jag har jättetråkigt. jag har spelat klart bioshock i helgen. det gick för fort. ska spela igen men välja att vara ond istället å se hur det går då. jättemkt på väg att bli tevespelsnörd tror jag. :D


igår var en bra men superstressig dag. jag var in till stan innan skolan för att köpa skrivarbläck. fans ingenstans, åkte tom till hisingen inte där heller.,!. hann vara hemma i 5 minuter å föra över de färdiga bilderna på minneskortet så jag skrev ut dem i skolan.
redovisningen gick rätt så bra tror jag.
sedan hade vi betygsamtal.
MVGMVGMVG :D::D
batteriet på mobilen dog då jag prata med lovisa på vägen hem. hon ville jag skulle komma och fika. jag hann säga att jag skulle möta dennis å gå å handla. sen dog det. gick hem till lovisa å sa att jag kunde låna hennes telefon å ringa honom. men att ja kunde vänta med det lite å fika så lovisa fick det till att vara som att jag var där i smyg. haha,
hon bor ju precis vid min hållplats.

i helgen var jag för full. jag ska aldrig bli så full. det är sämst för mig fan vad dåligt det är å bli så full. jag kan bli det hemma men inte ute. jag måste bestämma det.
alltså maria gick hem och jag stannade kvar för jag ville bli mera full. och jag stod i baren å köpte saker hela tiden å drack upp drinkar som om jag var nära döden av törst.., eller nått. urssss,.,INTE MER SÅNT. FUUU.



jag vill ha nått.

den här musiken är så mystisk och jag blir så barnslig. det är mysigt som trolleri.


min terapitant sa nått bra idag men jag ville inte riktigt lyssna. som vanligt så glömmer jag av vad hon säger då det är viktigt för mig att veta.
typiskt.



klockan är alldeles för lite,

kom hit?




pussss


katt

herregud va roliga dom är
dennis skratta så han börja gråta hahaha
belly låg på min mage å jag klappa henne i soffan. å jag förklara för dennis hur belly är att man liksom kan resa sig gå ut i köket med henne i famnen å sen gå tillbaka å lägga sig å hon ligger kvar. går inte iväg som man tror alla katter ska.
sen om hon vill gå å reser sig upp så behöver jag bara säga men snälla belly stanna lite. så stannar hon en stund till. å detta sa jag medans hon försökte gå å jag har nån ynklig röst som jag beskrev för dennis då för att visa honom, men belly stanna å trodde väll jag menade till henne just då.
så hon låg kvar å daizy satt på soffkanten å titta på. belly blev bara mer å mer irriterad.
så skulle hon gå på riktigt jag brukar bara tvinga henne en gång..
men så fastna hon med klon på min tröja å kom inte loss fast hon var jättesur  å verkligen ville gå. såg ut som hon höll på å få lite panik å daizy som titta på henne å jag å dennis som skratta. å sen, medans daizy ser allt, så föll hon dessutom ner igen från soffans ryggstöd,
så när hon väl satt på soffstödet, så titta hon på daizy gjorde arga puffljud, å nått annat argare kattljud å slog daizy, sedan hoppa ner. å daizy såg jättelessen ut.
denis kunde inte  sluta skratta å dessutom tyckte han jättesynd om daizy som fick ta all skit, när det var jag å dennis som gjort det besvärligt för belly.


haha det var igår.. man borde verkligen kunna filma eller visa minnen det var sjukt roligt.

vart en bra och dålig vecka. tok bra på alla sätt utom ett.
om det ska börja med sånt. å  jag ska börja känna mig sån.. jag skulle inte orka., eller ju jag har orkat allt innan. men jag vill inte orkja det just nu.
 
i måndags, så var jag jättesöt hiih . denis hade vart i småland, lördag-måndagkväll.
å när han kom hemså hade jag överraskning vin, chokladkaka med ljus på och enliten pillerburk med godis i som var hjärtformad.
vi upptäckte helgen innan att det var 31 maj han var hos mig första gången å nu alltså  ett halvår sen denna dag. å att han vart borta å jag sakna honom så jag fixa lite mys åtoss... hehe jag är så gullig ibland,



jag håller på med svårast hitills. dessutom ute i allra sista sekund IGEN!
fotouppgiften somgör mig mest ängslig i världen är : 5 st självpoträtt.
HJÄLP MIG LITE SNÄLLA SÖTA :)
vill inte ha menlösa vanliga foton. utan andra.
här är ett jag tog, lite mer skämtsam när jag hade en situation uttänkt. lilla helene sitta på golvet plocka upp glasbitar .
jag tyckte det blev lite fint. fast det var inte alls känslan som jag hade försökt få på detta kort.



jag borde verkligen ta tag i det där. SNARAST


jag vill bara slluta känna mig ful. men jag har skyllt på det varje dag i 3 veckor.

snodde det här av saramy för att jag har så tråkigt just nu


OM JUST DIG
NAMN: Helene
FÖDD: nittonde maj 82
BOR: kortedala
SMEKNAMN: hea, nena, hellen. hjärtat. zizzela
FAMILJ: mamma pappa och två systrar, annika och hanna. +min egna familj: jag & dennis och mina katter belly & daizy
SKOLA: ABF

HAR DU UNDER DENNA MÅNAD
SAKNAT NÅGON:ja
ÅNGRAT NÅGOT: nej inte vad jag vet.
LJUGIT: jag ljuger bara om två saker, det gör jag säkert dagligen.
SVIKIT NÅGON: hoppas inte
KÄNNT DIG SÄMST: ja, lätt att få för mig att tro allt dåligt om migsjälv
GRÅTIT: ja men jag minns inte, allt man inte minns har inte hänt.
SKRATTAT: ja jag skrattar jättemycket
VARIT SJUK: nej, hostar nu iofs.
VARIT UTOMLANDS: nej
TRÄFFAT NÅGON SOM DU CHATTAT MED PÅ DATORN: ja jag pratar hellre på msn än i telefon.

KÄNSLOR
GRÅTER DU OFTA: nä
SKRATTAR DU OFTA: Ja.
HUR KÄNNER DU DEJ JUST NU: rätt neutral, pyttelite ängslig. men det börjar gå över, för jag missa ringa avboka en grej,
HUR HAR DU MÅTT SENASTE TIDEN: bra för att vara mig. skiftar lite humör så jag tom tycker det är svårt att hänga med. men mest bra.
HAR DU FUNDERAT PÅ SJÄLVMORD: nej inte funderat. men jag får varje dag typ, bilder i huvet på mig när jag dödat mig. jag är cp.
HAR DU NÅGON/NÅGRA HEMLIGHET/ER FÖR DINA FÖRÄLDRAR: för många tror jag.
BLIR DU LÄTT FÖRÄLSKAD:nej det har jag inte haft innan
ÄR DU KÄR I KÄRLEKEN: nej jag är kär i dennis
TROR DU PÅ ETT FÖRALLTID: på ett sätt inte, kanske inte för mig  jag har en känsla av att jag skulle vara omöjlig att tycka om i längden. men jag vet att det går för många i min släkt ,med nästan föralltid. och jag längtar/hoppasatt jag ska få det så.
ÄR DU FÖRÄLSKAD JUST NU: JAA :D
OM JA, VEM: hihih dennis
HUR MÅNGA HAR DU VART TILLSAMMANS MED DENNA MÅNAD:inte ens singel kompisar som gilla dejta bytte så fort som en månad... va e de för en  tjej/killtjusare som skrivit detta tro?
HAR DU BLIVIT SÅRAD AV KÄRLEKEN: ja en gång i tiden var det den värsta känslan
HAR DU BLIVIT LYCKLIG AV KÄRLEKEN: jag är det nu
VILKEN SORTS KILLAR GILLAR DU: rolig och snäll mot mig med bra musiksmak, musiksmak verkar vara viktigt för mig?gäller alla iofs. kan inte riktigt tycka om människor som lyssnar på tex iron maiden eller liknande.
SKA EN KILLE VARA SÖT ELLER HET : söt i sättet å söta uttryck å pojksöta leenden. het vet jag inte riktigt hursom menas. snygg å skön att ta på.(som dennis )
SKA EN KILLE VARA LÅNG ELLER KORT: en kille får va hur den vill men min ska vara lång
SKA EN KILLE VARA BLOND ELLER BRUNETT: helst inte blond.
FÅR DU MÅNGA KILLAR: ja jag får dom på posten, ligger en ny jag får kasta ut varje morgon på dörrmattan... :S

UTSEENDET PÅ DIG
BRUNETT ELLER BLONDIN: typ borde vara svart men blivit brunt.
ÖGON FÄRG: nånslags blå
LÅNGT ELLER KORT HÅR :långt
SNYGG ELLER FUL: jag brukar mest få höra söt.
NÖJD ÖVER DIG OCH DITT UTSEENDE: nej. eller ansiktet ibalnd. men aldrig någonsin kroppen
BRUKAR FOLK SÄGA ATT DU ÄR SNYGG,SÖT,VACKER: ja ibland.
HAR NÅGON SAGT ATT DU BORDE BLI MODELL:ja men när jag var yngre och nästintill anorektisk så ville folk jag skulle skicka in bilder till agenturer. men jag har aldrig velat.
HAR DU LÅNGA NAGLAR: nått sorts mellanting.
SMINKAR DU DIG: ibland.
VARFÖR, ÄR DU INTE SNYGG UTAN?:jag är inte nöjd med eller utan. så det är skitsamma men om jag vill pigga upp mig, eller göra mig fin och gå ut med mina vänner.

RSS 2.0